KAREENA Volarius x HIRO Thai Ponlamaj «S» no

KAREENA Volarius x HIRO Thai Ponlamaj

kull «S» (17/11/2016)

Det første kullet av Thai Ridgeback Dog valper født i vår kennel «Ancient Kynopolis». Det var ti valper i søppel, vi bestemte oss for å holde en tispe for oss selv.

Svart velour tispe Thai Ridgeback Dog – Sasouke (den minste av søppel) ble valgt med hjertet. Da hun fortsatt var en liten valp, på den første dagen etter en lang fødsel, ble hun knust av hennes mamma. Etter noen få minutter av gjenopplivning (for første gang, munn-til-munnen gjenopplivet valpen), var det mulig å bringe henne tilbake til livet. Hvor stor var min glede da dagen etter dagen ble frisk og ble sterkere og sterkere. Først og fremst bodde hun og jeg var mest takknemlig for det. Her kan du følge Sasoukes skjebne, se suksessene på utstillinger og testresultater.

De fleste av de thailandske ridgebackvalpene fra S-kullet har reist over hele Europa. Bare to av dem har bodd i Polen – Sasouke og Shark (hans nye navn Gacek). Saken – den største fra kullet – gikk til Tyskland. Sirilla lever vekselvis i Polen og i det solfylte Spania – hvor hennes fantastiske familie bor. Vi er veldig glade for det, fordi det varme klimaet er veldig bra for Thai ridgebacks. Songo, derimot, forlot Estland for å oppleve turer i klær og varme ved peisen. Satori fløy til det varme Italia, med fly rett fra Warszawa.