Date Sasouke & Ideal

Begynnelsen av uken var veldig travel for oss, men samtidig fruktbar. Og dette skyldtes den lenge planlagte datoen til vår vakre Sasouke og den fantastiske hunden med det meningsfylte navnet Ideal. Ideal kommer fra den nå nedlagte tsjekkiske kennelen «Plums juvel» og bor i en fantastisk familie sør i Slovakia, ved den ungarske grensen.

Når vi valgte en kandidat til en partner for Sasu, ble vi guidet av mange aspekter. Han sjarmerte oss ikke bare med utseende, men også med helse, avlslinje og flott temperament. Hans stamtavle inkluderer hunder med Thai Champion titler. Ideal har i seg selv mange utstillinger, har titler som: Puppy Champion of Slovakia, Junior Winner of Slovakia, Junior Champion of Slovakia. Han er også en kandidat til voksenmesterskapet i Slovakia.

Imidlertid er fremfor alt (som var hovedmålet vårt) Ideal en flott familiehund! Han deltok suksessivt i lydighetstrening, som vi har sett med våre egne øyne. Psyken hans er stabil, og hans karakter gir ingen innvendinger. Ideal er en rolig, kommunikativ og veldig forutsigbar hund, som er veldig viktig og verdsatt av oss i den rasen Thai Ridgeback Dog.

Vi håper veldig godt at valper fra denne kombinasjonen vil arve de beste egenskapene fra begge foreldrene.

Selve turen, på grunn av været og noen få andre ulemper, varte i mange timer og var litt slitsom, men i dag vet vi at det var verdt det.

Og for deg en fotoreportasje fra en «dato»:

Leave a Reply

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.