Tilgjengelige Thai Ridgeback Dogs

Thai Ridgeback Dog valper til salgs.

To hunder, svart farge, leter etter et kjærlig hjem. Thai Ridgeback valper som tilbys har velour og super-velour hår.

Thai ridgebacks i svart er fremdeles ikke veldig populært, i motsetning til blå. Svarte thaihunder, som små valper er som «stygge andunger». Rynkete, tykke melboller. Voksne derimot, svarte thailandske ridgebacks, gjør stort inntrykk på alle. Ved deres verdige utseende ligner svarte thailandske Ridgbeack-hunder den mytologiske guden – Anubis. Ofte på turer, når vi møter forbipasserende, ble vi spurt «hva egyptiske skjønnheter er dette?», «Hva er denne rasen? De er vakre!» Osv. Alle, inkludert oss, er imponert over sitt majestetiske utseende.

Kommer tilbake til valpene våre … Begge hundene ble født 09.12.2019, de er nå 13 uker gamle. Så de er klare til å forlate hjemmet vårt. Thai Ridgeback valper som det refereres til i dette innlegget er elskede, elsker klining og kontakt med mennesker. Dette er resultatet av vår konstante sosialisering. Hundene skal allerede gå turer, og (for det meste) bosetter de seg utenfor. De er ikke redde for fremmede, de er nysgjerrige og villige til å ha det moro og å utforske verden. De kan bo hjemme med barn, så vel som med en katt og andre dyr.

Vi leter etter ansvarlige eiere for valpene våre. Mennesker som ikke liker å kjede seg, og elsker helst utendørsidrett. Thai Ridgeback Dog er et løp som krever mye bevegelse og regelmessig trening, spesielt i ung alder – fordi de liker å være sta og ustyrlige. Derfor er deltakelse i hundebarnehage og påfølgende deltakelse i trening, eller arbeid med en individuell trener vårt krav.

Hundene er allerede etter tre vaksiner (inkludert rabies), de har bare en igjen – den siste for smittsomme sykdommer). Om to uker vil de også kunne lovlig reise utenlands. De er også avormet, fliset, har bestått gjennomgangen av kullet fra ZKwP (FCI). Testet for DS (Dermoid Sinus) og fri for denne genetiske sykdommen.

Attraktiv pris!

Jeg vil gi mer informasjon til alvorlig interesserte. Skriv til oss i en privat melding, e-post (ancientkynopolis@gmail.com) eller på telefon (+48 536 526 638, også via WhatsApp-applikasjonen).

Thai Ridgeback Dog hunner er også tilgjengelige i kennelen vår.

Bilder av tilgjengelige Thai Ridgeback Dog valper:

Related Posts

COMMENTS

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *